+36 30 952 0101 info@datepito.hu 8200 Veszprém, Jutasi út 21.
hu en de

Rólunk

 

Örömmel köszöntjük a DAT-Építőknél!

 

A DAT-Építők Kft.-nél a környezettudatos fejlődésben és az észszerű megoldásokban hiszünk.

Fontosnak tartjuk, hogy kivívjuk megrendelőink maximális elégedettségét az építőipar szerteágazó területén.
Szeretjük a kihívásokat, és bizonyítani akarjuk, hogy csapatunk képes a legmerészebb megbízói elképzeléseket is teljesíteni, maradandót alkotni, melyre évekkel később is büszkén tekinthetünk vissza.

Munkáink során alapvető irányelvünknek a magas színvonalú, minőségi kivitelezést, pontos teljesítést, proaktív együttműködést tekintjük.
Célunk, hogy megbízóink egyedi igényei figyelembevételével hozzuk ki munkáinkból a maximumot. Hiszünk abban, hogy a közös célokhoz vezető út, az elvárt minőséget szem előtt tartva, a kreatív megoldásokon keresztül vezet. A dinamikus fejlődés mellett fontos szempont a szakmai színvonal megőrzése, a környezettudatos felelősségvállalás és a munkavédelmi előírások szigorú betartása. Ennek érdekében bevezettük és folyamatosan fejlesztjük az ISO 14001 környezetközpontú-, és az ISO 9001 minőségirányítási rendszerünket.

 

 

 

Csapatunk

 

Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik évtizedes 

szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Tapasztalataikat többek között multinacionális cégeknél szerezték, melynek köszönhetően tudásuk legjavát kamatoztatják munkájuk során. Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően humánerőforrásunk folyamatosan bővül, tapasztalatunk nő, szem előtt tartva a szakmai színvonal megőrzését. Célunk, egy magasan szakképzett csapat további bővítése és hosszútávú megtartása, valamint a közös célkitűzéseink együttes elérése. Projektjeink sikerének titka az innovatív és proaktív gondolkodás, és az alkotás öröme.